Képzés, oktatás

Ayurvedikus tavaszváró hétvége a női megújulás jegyében

Megvisel a stressz? Szeretnéd visszanyerni alakod? Szeretnéd, ha bőröd ragyogóan fiatalossá válna? Ajándékozd meg magad Valentin nap alkalmából egy testet lelket megújitó hétvégével! Szépülj meg a tavaszra! Egy balatoni hétvégi elvonulás keretében sajátíts el egy személyre szabott, ayurvedikus hátterű életmódot és étrendet, tanulj meg néhány rendkívül hasznos egészségmegőrző mozgásformát, és töltődj fel egészségmegőrző-rejuvenáló terápiák segítségével.

Ayurvedikus fogyókúrás / egészségmegőrző tanfolyam

Az ayurvedikus belgyógyász orvos, Dr Scott Gerson testsúlycsökkentő programja teljes mértékben személyre szabott. Ez elengedhetetlen a tartós sikerhez, hiszen mindannyian egyedi biológiai, fiziológiai, érzelmi jellegzetességekkel bírunk, így mindannyiunk számára más és más étrend és életmód a megfelelő az egészséges, ideális súly eléréséhez és megtartásához ahelyett, hogy megpróbálnánk magunkra erőltetni egy „tömegfogyókúrát”. Az ilyen „mindenki számára tökéletes fogyókúra” kudarcra van ítélve.  

Ayurvedikus fej- és arcmasszázs

Természetes szépség és egészség az Ayurvédával! 

Személyre szabott  ayurvedikus életmód- és táplálkozás tanácsadást követően megtanuljuk az ayurvedikus fej- és arcmasszázs (shiroabhyanga) lépéseit.

Az ayurvedikus életvezetési elveket követve megőrizhetjük egészségünket, illetve enyhülést tapasztalhatunk többek között gyomor- és bélprobléma, allergiás megbetegedések, gyulladásos folyamatok, ízületi problémák és túlsúly esetén.