Szolgáltatások

Ayurvedikus masszázs kezelések, terápiák

Az ayurvedikus masszázs tradicionális indiai masszázsok összessége. A masszázsok fő jellemzői a forró, gyógynövényes olajok használata, a testtípusokhoz igazított intenzitás és sebesség, a hosszú, repetitív mozdulatok. Egy ayurvedikus masszázs-terápia lényegesen több, mint ha beugrunk a kozmetikushoz egy vállmasszírozásra.

Ayurvedikus elvonulások, táborok

Természetes megoldást szeretnél találni egészségügyi problémáidra? Megszabadulnál a nyomasztó stressztől? Szeretnéd elérni és megtartani az ideális testsúlyodat? Valóban hatékony fogyókúrás programot keresel? Szeretnéd bőröd ragyogyóvá, simává, rugalmassá varázsolni, búcsút mondani a narancsbőrnek? Vagy egyszerűen egészséges szeretnél maradni? Jó helyen jársz! 

Rendezvénymasszázs

Céges csapatépítés? Konferencia? Lánybúcsú? Kerti party? Fesztivál? Mi lehet elegánsabb gesztus vendégeinek, mint egy tökéletes relaxációt biztosító, gyógyító-fiatalító forróolajos masszázs? Hosszú évek óta járunk különböző rendezvényekre (elsősorban Németországba, Olaszországba és Svájcba), tökéletesen mobilak és rugalmasak vagyunk.

Tanfolyamok, képzések

Tanfolyamainkon törekszünk a mindenkori egyéni igények, szükségletek kielégítésére, személyre szabva a képzés anyagát. Lehetőséget adunk a tanfolyamok anyagának modulokban történő elsajátítására, így lehetővé téve az új ismeretek hatékonyabb elmélyülését. Fontos számunkra, hogy valódi tudást, ne csak ízelítőt adjunk az érdeklődőknek. 

Központunkban elsősorban kiscsoportos és magán órákkal várjuk a regenerálódni, kikapcsolódni vágyókat. Minden esetben személyre szabottan foglalkozunk vendégeinkkel, szükség szerint konzultálunk szakorvossal, gyógytornásszal, dietetikussal, stb. A mindenkori személyes odafigyelésnek köszönhetően hatékonyan tudunk segíteni.

AyurPress könyvek

2015-ben alapított könyvkiadónk, az AyurPress Kiadó ayurvedikus és jóga tematikában ad ki színvonalas nemzetközi sikerkönyveket magyar fordításban. Külön kiadói webshopunkon komoly állandó és alkalmi kedvezményekkel kínáljuk könyveinket, valamint folyamatban van egy ayurvedikus kozmetikai termékeket forgalmazó részleg kialakítása is.