Rendezvény masszázs

Rendezvénymasszázs

​Céges csapatépítés? Születésnap? Lánybúcsú? Kerti party? Fesztivál? Mi lehet elegánsabb gesztus vendégeinek, mint egy tökéletes relaxációt biztosító, gyógyító-fiatalító forróolajos masszázs? Hosszú évek óta járunk különböző rendezvényekre (elsősorban Németországba, Olaszországba és Svájcba), tökéletesen mobilak és rugalmasak vagyunk. 

Teljes felszereléssel rendelkezünk nem csupán a masszázshoz, de szükség esetén a kertben vagy akár az erdő közepén is gond nélkül megoldjuk a kitelepülést. Időjárásálló, átmeneti időszakban akár fűthető, hangulatosan dekorált rendezvénysátorral, és a tartós szabadtéri munkavégzéshez szükséges minden kellékkel fel vagyunk szerelve.

Nem jövünk zavarba akkor sem, ha egy pilisi kulcsosházban szervezett céges összetartó tréningen kell dolgoznunk, de gond nélkül adaptálódunk egy villa kerti party-jához, egy trance-fesztiválhoz vagy egy hotelben szervezett fogadáshoz is. 

Képesek vagyunk magunkra felhívni a figyelmet, ha szükséges, de tudunk diszkréten háttérben maradva is dolgozni, anélkül, hogy meginnánk a repi-pezsgőt.

Keressen meg bennünket, mondja el elképzeléseit, megbeszéljük, megszervezzük.

Kitelepülési irányáraink

2 masszőr részvételével, napi 8 munkaórával kalkulált irányárak. 

  • 1 napos: 59.000 Ft + 50 Ft / km
  • 2 napos: 99.000 Ft  + 50 Ft / km
  • 3 napos: 129.000 Ft + 50 Ft / km

Természetesen minden rendezvény más, ezért minden esetben meghallgatjuk az elképzelését, és egyedi árajánlatot adunk!