Programok

Cím Dátum Programjelleg Programtípus
Ayurvedikus fogyókúrás / egészségmegőrző tanfolyam

Az ayurvedikus belgyógyász orvos, Dr Scott Gerson testsúlycsökkentő programja teljes mértékben személyre szabott. Ez elengedhetetlen a tartós sikerhez, hiszen mindannyian egyedi biológiai, fiziológiai, érzelmi jellegzetességekkel bírunk, így mindannyiunk számára más és más étrend és életmód a megfelelő az egészséges, ideális súly eléréséhez és megtartásához ahelyett, hogy megpróbálnánk magunkra erőltetni egy „tömegfogyókúrát”. Az ilyen „mindenki számára tökéletes fogyókúra” kudarcra van ítélve.  

szombat, december 1, 2018 Képzés, oktatás Ayurveda
Aviva alaptanfolyam

Természetes megoldás hormonális (pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, változókor, hormonális eredetű súlytöbblet),  nőgyógyászati és urológiai betegségek, meddőség esetén. 

szombat, december 15, 2018 Óra, foglalkozás Aviva torna
Ayurvedikus fej- és arcmasszázs

Természetes szépség és egészség az Ayurvédával! 

Személyre szabott  ayurvedikus életmód- és táplálkozás tanácsadást követően megtanuljuk az ayurvedikus fej- és arcmasszázs (shiroabhyanga) lépéseit.

Az ayurvedikus életvezetési elveket követve megőrizhetjük egészségünket, illetve enyhülést tapasztalhatunk többek között gyomor- és bélprobléma, allergiás megbetegedések, gyulladásos folyamatok, ízületi problémák és túlsúly esetén.

szombat, december 15, 2018 Képzés, oktatás Ayurveda
Ayurvedikus táplálkozás - elméleti alapok

Szeretnél egészséges, ízletes ételeket fogyasztani?  Szeretnél mindeközben megszabadulni a makacs gyulladásoktól, túlsúlytól, emésztési problémáktól (IBS, stb), allergiás tünetektől, és egyéb, nehezen kezelhető kellemetlenségektől? Az Ayurveda ősi orvostudománya a modern kor emberének is segít!

szombat, december 15, 2018 Képzés, oktatás Ayurveda