Ayurvedikus fej- és arcmasszázs

Dátum: 
szombat, december 15, 2018
Programtípus: 
Ayurveda
Programjelleg: 
Képzés, oktatás

Természetes szépség és egészség az Ayurvédával! 

Személyre szabott  ayurvedikus életmód- és táplálkozás tanácsadást követően megtanuljuk az ayurvedikus fej- és arcmasszázs (shiroabhyanga) lépéseit.

Az ayurvedikus életvezetési elveket követve megőrizhetjük egészségünket, illetve enyhülést tapasztalhatunk többek között gyomor- és bélprobléma, allergiás megbetegedések, gyulladásos folyamatok, ízületi problémák és túlsúly esetén.

A shiroabhyanga fej, nyak, váll masszázs meleg gyógynövényes olajjal történik, melyet a személyes, aktuális igények szerint állítunk össze. 
Nyugtató, stresszoldó kezelés. Izomlazító hatású. Javítja a fej vérellátását, a memóriát. Hűsíti és nyugtatja a szemeket, javítja a fejen található érzékszervek működését. Táplálja és erősebbé teszi a hajat, a hajhagymákat, hatásos korpa, a faggyúmirigyek túlműködése, idő előtti őszülés, hajhullás esetén. Az agyfüggeléken keresztül javítja a hormonális működést. Hatásos álmatlanság, fejfájás, migrén, fáradtság-, stressz, keringési zavarok esetén. A fejen található számos marma pont (reflexpont) kezelésének köszönhetően számos egészségügyi probléma esetén javíthat állapotunkon.

 

Az arcmasszázst a vendég bőrtípusa szerint összeállított, kiválasztott olajjal, krémmel végezzük. Megújítja, táplálja a bőrt, ráadásul az acon található marma pontok kezelésével jótékony hatással vagyunk a test egészének működésére. Lazít, nyugtat, szépít. 
 

See Less